barock music production swedej

Tjänster

Inspelning

Vi spelar in alla typer av musik, och även talböcker. Upp till 92 kanaler samtidigt. Du väljer att spela in analogt, eller digitalt.

Reamping

För dig som har rena signaler utan pluggar eller effekter och vill ha ett riktigt sound som låter äkta. Se vårt urval av förstärkare under utrustning inspelningsrum.

Mixing

Vi utför alla typer av mixningar, och vår hustekniker har över 30 års erfarenhet av just detta. Har du egen tekniker, så kör vi bara en genomgång av tekniken.

Songwriting

Vårt team av låtskrivare har en gedigen meritlista med låtar till såväl internationella som svenska artister. Allt från stillsamma ballader, till tung metal. Vi har även sessionmusiker för dig som behöver

Förlag

Behöver du hjälp med att få ut din musik? Vårt inhouse-förlag har kontakter med A&R-personer över hela världen (främst USA).

Skivbolag

Under början av 2018 Lanserar vi vårt eget skivbolag. Vi erbjuder då hela resan. Från start till release. Du spelar in hos oss (eller kommer med färdig master), vi lanserar via internationellt distributionsbolag och ser till att din musik blir tillgänglig för alla.

BAROCK MUSIC PRODUCTION SWEDEN AB | LÄRJUNGEVÄGEN 6 | VENDELSÖ / STOCKHOLM | +46 (0)709-813443 | STUDIO@BMPSWEDEN.SE